Datoer gjovik

Meny

Datoer gjovik

Hvordan å få det beste blowjob kontroll

hvordan å få det beste blowjob kontroll

Jeg ble tretten år like etter at pappa hadde dratt sin vei, og jeg sa til mamma at jeg ikke gadd å ha noe selskap, for vi var ikke i noe godt humør, noen av oss. Du verden, så lite jeg visste den gangen! Det var han også, for han vrengte skjorten over hodet og la seg på sengen ved siden av meg. For det bare rykket og skalv og ristet i hele meg, og jeg vet at jeg hikstet og hulket og sa en masse åh-åh-åh-åh-jaaaaa! Som regel tok det ikke lang tid før det rislet sånn søtt gjennom hele meg, jeg ble sånn tung og matt og varm og deilig over hele kroppen, og da visste jeg at jeg hadde fått «orgasme som jeg også hadde lest. Det var dumt sagt, for da hadde jeg jo ikke protestert mot kysset som jeg hadde tenkt og det merket han seg nok frekken! Det hadde «gått for meg» merkelig uttrykk, syntes nå jeg.

Det frekke smilet var der igjen. Og et par centimeter nedenfor der igjen! Så jeg tok tak i den lille hempen på glidelåsen og trakk den langsomt nedover, mens jeg tittet opp på ham og smilte sånn lurt og forførende, liksom sånn jeg hadde sett at de jentene gjorde på Internett. Fikk jeg hikstet frem, og jeg kjente ikke igjen min egen stemme engang! Men da gikk det sånn kriblende varmt og søtt gjennom hele meg enda en gang! Maken til frekk fyr, altså!

Og så kilte han meg med den lange fingeren sin det var akkurat som om den KRØP oppover låret mitt og da var det like før han kunne kjenne mmmmm altså, kjenne at jeg var våt der! For i neste sekund kysset han meg sånn skikkelig på munnen! Og og det var altså like før jeg besvimte, for jeg kjente at ja, jeg HØRTE at han sprøytet en masse inn i meg, for han stønnet sånn hest og halvkvalt, han også, med den dype stemmen sin, og hendene hans klemte ekstra hardt rundt. Men jeg visste jo at han hadde vært på badet like før frokost, og nå var den så nær at jeg faktisk kunne kjenne duften av såpe pluss noe annet, som fikk det til å krible litt ekstra i musa. Og så strøk han henne over lårene ganske langt opp også! Deretter bøyde han seg frem og kysset meg med tunge og det hele akkurat det som hadde fått meg til å smelte, liksom! Og så kom det jeg hadde ventet. I neste øyeblikk stakk han hånden i lommen og kom opp med noen sedler som han ga meg.

Ja, jeg visste jo at damer bruker ekstra lang tid på badet når de vil gjøre seg pene for en mann! For det var akkurat som jeg ikke kjente meg selv igjen lenger det var akkurat som om jeg lå og så på den jenta som strakte hodet frem og kysset onkels pikk på den blanke tuppen! Men han sto tett inntil meg og hvisket i øret mitt: Jeg liker godt at du bruker munn på meg, Ylva! Og jeg tror jeg stønnet og skrek fordi jeg ikke klarte å la være! Men så gjorde HAN det isteden! Det var akkurat som jeg frøs til is der jeg lå og jeg husker at jeg sutret litt, akkurat som jeg var redd og jeg VAR redd men samtidig altså, samtidig var jeg både kåt og opphisset! Det var jo noen frekke og klåfingrede gutter som prøvde seg, men jeg kan bli ganske sinna, altså! Det var bare såvidt de la merke til at jeg sa god natt og gikk og la meg.

At det var sånt smøremiddel, som skulle gjøre det lettere å pule! Det jeg måtte huske på, var at frekke onkel ikke måtte få vite hvor dryppende våt jeg var mellom bena, så jeg gjorde mitt beste for å vise hvor flink jeg var, jeg bruke lang tid på bare å slikke rundt og rundt den blanke. Det var akkurat på den tiden at puppene mine begynte å vokse også noe innmari, altså! Og jeg følte den ene hånden hans gli opp under blusen min heldigvis på ryggen! Han var broren til pappa, men de var visst ikke særlig gode venner, for før pappa flyttet fra oss, så vi nesten aldri noe til ham, bare når det var sånne familiefester det var veldig sjelden eller da bestemor døde, og det var jo bare. Jeg kunne godt tenke meg hvor han kilte henne også og da kriblet det litt i musa mi, jeg innrømmer det!

.

Til å være mann, er du slett ikke så verst til å lage frokost, onkel, smilte jeg til ham, så søtt og hva heter det nådig jeg kunne. Utenfor hørte jeg at han humret for seg selv frekken! Jeg visste at mamma hadde tidligvakt på sykehuset, så hun var gått før jeg våknet. Det var så rart, altså! Forsikret han men frekkasen hadde selvsagt noe på lur: men jeg kan vel få kjæle litt med de aldeles nydelige puppene dine, ikke sant? Men så hadde selvsagt lure, frekke onkel enda et forslag å komme med. Jeg følte meg iallfall både matt og trett, så jeg sovnet. Av og til hadde jeg vondt i dem, de var så harde og de sto rett ut, og mamma sa at det kanskje var voksesmerter.

Og det var akkurat DA da vi hadde holdt på en laaaaang stund syntes jeg, iallfall! Så vi ble enige om at jeg fortsetter å besøke henne litt oftere nå fremover, fortsatte han. Jeg var ikke sulten, så jeg gikk på rommet mitt og begynte med leksene. Og da løp det liksom en sånn varm, kilende streng nedover ryggraden min, sånn at jeg gispet høyt det hadde jeg aldri kjent før, så jeg vred meg unna og protesterte jeg må sette på plass oppvasken, onkel! Nå var jeg ikke det spor redd eller engstelig for ham lenger det hadde jeg vel aldri vært, heller egentlig. Etter at pappa hadde flyttet, så jeg dem et par ganger på kjøpesenteret nede i sentrum, og hun var ikke det spor penere enn mamma, ihvertfall! Han kysset meg nok en gang med den kilende, ertende tungen sin og så mumlet han: Jeg synes du skal ha det litt deilig også, Ylva-liten så mens du slikker så deilig på pikken min, vil jeg gjerne slikke på den deilige, våte, lille musa. Det kriblet når jeg tok på sprekken min, og det gjorde jeg stadig oftere under dynen etter at jeg hadde lagt meg. Jeg må ta meg en skikkelig pause, altså! Banalt det er et ord jeg lærte meg i fjor, forresten.

Minst tre ganger i uken kom han altså på besøk, hihihi! Han var veldig fornøyd etterpå, og da jeg lot som jeg var sur på ham fordi han ikke hadde sagt fra og sprutet i ansiktet mitt! Jeg er veldig kilen akkurat der, så jeg hylte litt, selv om jeg ikke var helt ferdig med å knise, fordi jeg husket den filmen. Det var første gang jeg så en voksen pikk, så det var vel ikke så rart at jeg ok, jeg stirret litt men ikke så lenge, altså! Og til bare å være en kvinne i knopp, så er du faktisk både tiltrekkende og sexy! En fredag kom venninnen til mamma innom, hun jobber også på sykehuset, og sannelig flørtet han ikke med henne også! Og hver gang knullet han mamma om natten. Så hørte jeg at jeg sutret: neiiiii, onkel, du du må ikke! Da bare MÅTTE jeg ta pikken hans ut av munnen igjen, for ikke å bite! Men nei, nei jeg tør ikke!

Vi får se det sier mamma bestandig, for hun har alltid så vanskelig for å bestemme seg hihi! Men jeg hørte selv at det ikke hørtes overbevisende ut tvertimot hørtes det som om jeg ba om det motsatte! Onkel pustet tungt og kom med sånne mmmmm, jaaaa, sånn sånn er deilig, Ylva! Og bare én av dem pulte som jeg visste om, iallfall. Og da bare MÅTTE jeg gni meg der jeg visste det føltes aller best. For jeg ja, jeg ville jo!

Forresten er det ikke jeg som forteller denne gangen, heller, så jeg gir like godt ordet til Ylva med det samme, jeg. Forfatter: OnkelWaldo, til leserne. Den lørdagen og nå var jeg allerede kåt veldig kåt, til og med! At jeg bare måtte stønne og jamre meg, og så tok han tak rundt den nakne rumpa mi og dro meg over seg, slik at han ble liggende på ryggen, og den litt skremmende pikken vaiet sånn litt opp og ned like foran nesen min! De holdt på ganske lenge også, og jeg ble sånn varm og kriblete i hele meg, og da jeg smøg hånden ned i trusene, var sprekken min helt klissvåt, altså! Men det VAR første gang jeg ble kysset av en mann og det var helt, helt annerledes enn det jeg hadde opplevd med Gunnar og og Arild og akkurat da husket jeg ikke navnet på den tredje. Onkel virket iallfall veldig fornøyd! Altså det er jo mitt første forsøk, ikke sant? Akkurat da visste jeg ikke helt om jeg var lettet eller skuffet LOL men jeg fikk hikstet frem: Lover du det?

Han hadde tatt med en flaske god vin sa han, iallfall, men jeg fikk ikke smake engang! Nå håpet jeg bare at han ikke ville legge merke til at jeg var klissvåt i trusene! Da kan hun få det hun vil ha og så mye hun vil ha, for det er tydelig at hun trenger det! Så flaut at jeg vet ikke om jeg tør å sende det inn engang! Denne gangen følte jeg meg enda mere jeg vet ikke sånn rar i kroppen, jeg turde ikke helt tenke det akkurat mens det skjedde, men nå vet jeg at jeg rett og slett var veldig KÅT musa mi var våt allerede FØR jeg begynte. Det jeg slett ikke tenkte på akkurat da, det var at pikken hans nå var bare noen centimeter fra der den absolutt ikke skulle være! Nå kan jeg skrive om slikt også, men den gangen var jeg litt sky eller blyg, kanskje, på grunn av det som skjedde med kroppen min. Heldigvis var jeg fullt påkledd men nå var han altså halvnaken!

Beste massasje oslo cougar dating norge

Flere ganger før det endelig gikk for ham. Så jeg nikket og sa ok, jeg skal prøve, onkel! Laptopen min var gammel og dessuten hadde jeg lyst på en iPad ja, gjerne en iPhone også. Altså, den gangen på kjøkkenet da jeg ikke klarte å skyve ham bort kanskje jeg ikke prøvde så hardt heller! Og så la han hendene på skuldrene mine også!

Mumlet han, og så bøyde han seg ned og kysset meg og han er flink til å kysse, jeg innrømmer det! Sånt er dyrt, altså! Men sånn omtrent føltes det!) Og så var hendene hans under blusen min igjen, der bh-en bare lå helt løst over puppene mine og snart lå de helt nakne, og brystvortene var så hovne at det verket i dem og da jeg kjente de varme. Den kvelden gikk jeg tidligere til sengs enn jeg pleide, for onkel satt bare der i sofaen og flørtet med mamma, satt med armen rundt henne, kysset henne, tullet og tøyset med henne, og hun knakk sammen av latter gang på gang mens jeg bare. Til gjengjeld skålte han med mamma ganske ofte. Du har en sånn fyldig og nydelig sugemunn, vesla mi! Og jeg kjente at det fuktige pikkhodet gled og gled langs innsiden av det ene låret, helt til det kom frem til fitta mi! Men så kom jeg plutselig på at om to-tre minutter har du tjent to tusen fem hundre kroner! Særlig i musa mi, jeg bare visste at jeg var klissvåt og at han ikke måtte merke det for da!

Jeg hadde aldri hatt mer enn to hundre, kanskje to hundre og femti i lommen noen gang som var mine egne, altså bare når jeg gikk ærend for mamma, men da var de jo ikke mine. Lokket han og ti sekunder senere var jeg splitter naken! Så jeg tok et «fast grep om situasjonen hehehe plutselig var det ikke så farlig lenger, jeg tok den inn i munnen og slikket i vei så godt jeg kunne, men det var altså så vanskelig å konsentrere seg når jeg kjente den den flinke. Og mamma hadde fortalt, under et av «foredragene» sine, at sperma er helt rent så lenge mannen ikke hadde kjønnssykommer eller noe. Jeg tror jeg «kom» lenge før onkel hadde tenkt å sprute engang! Så kysset han meg igjen og det var som om det svimlet for meg igjen, jeg fikk denne geléaktige følelsen i bena, men heldigvis satt jeg på sengekanten, men mens han kysset meg, begynte jeg å knise inn i munnen hans fordi det hadde nettopp. Isteden smilte han, sånn lurt akkurat som om han visste noe jeg ikke visste og så sa han: Du liker denne her, ikke sant?

Tone damli toppløs hvordan finne ip adresse

EROTISKE FILMER BESTE MASSASJE OSLO

Online sex webcam kuk suger hvordan

Norsk eskorte dameklær for menn 759
Underlivet til kvinner underlivet kvinner Sukker massasje kristiansund
Thai jenter oslo bondage bdsm 163
Helene rask toppløs gratis datingsider på nett Eskorte kristiansand eskorte …lesund
Hvordan å få det beste blowjob kontroll 318

Porno seks xxx beste glass sexleketøy

Du får en tusenlapp hvis du holder den inni munnen mens du runker! Det ble ikke den eneste natten han overnattet i mammas seng, nei! Og like etter var den store, kraftige pikken hans mellom lårene mine, den pekte i helt «riktig» retning, hihihihi! Ja, jeg overdriver ikke, for det kjentes som om hjertet mitt plutselig sto helt stille! Og det hadde han sikkert hatt helt siden jeg satte fra meg skolevesken! Men jeg hadde større pupper enn de fleste andre på min alder. Jeg hylte mer av overraskelse enn fordi det gjorde vondt for det gjorde ikke vondt! Hvordan å få det beste blowjob kontroll

Under resten av frokosten prøvde han å snakke sånn hyggelig og innsmigrende og sånn, men jeg svarte ham nesten ikke bare «ja» og «nei» og sånn og så skyndte jeg meg å bli ferdig med å spise, for jeg var både flau og forlegen. «Fast grep om situasjonen liksom! Ja, JEG skulle bare ha visst! Og nå over et år etterpå vet jeg at det var akkurat DA at jeg på en måte skled utfor og rutsjet nedover en bratt og glatt sti, liksom. Neste dag var en lørdag, så jeg behøvde ikke å stå tidlig opp. Og da jeg begynte å få mens, foreslo hun til og med at jeg burde begynne med p-pillen! Og jeg tenkte: er det han som puler meg eller er det jeg som puler ham?

Det hadde jeg ikke regnet med, men to tusen fem hundre! Og tok frem pikken sin! Det merkelige var at det gikk for MEG først! Og alt du må huske på, er å svelge alt sammen! Sånn at den gikk opp og ned helt av seg selv opp-og-ned, opp-og-ned og pikken til onkel gled helt til bunns i meg, sånn at jeg kjente den grove, krøllete hårveksten hans mot musa mi, som var nesten glatt der hadde jeg bare litt hår. Neida, jeg sover veldig tungt, jeg, mumlet jeg med munnen full av mat. Men det gjorde jeg ikke, seff! Og jeg red på den store, harde pikken hans og kjente at rumpa mi gled helt ned på ballene hans!

Men frokostbordet var både innbydende og fristende, så jeg klarte ikke å være sur heller. Pikken hadde jeg jo sett før, men ikke de store, hårete ballene hans altså testiklene, som de egentlig heter. Det var omtrent på denne tiden at onkel begynte å dukke opp mye oftere enn før, også. OK, jeg hadde jo pupper fra jeg var litt over tolv år, men det var liksom ikke ordentlige pupper, ikke til å begynne med, iallfall bare sånne små forhøyninger som fikk brystvortene mine til å stikke ut gjennom toppene mine, hvis jeg hadde trange topper. Så det er der du gjerne vil ha hånden til onkel, altså? Hehehe men uten å vite det DA, så begynte det å skje så mye litt senere at det nesten gikk rundt i hodet på meg! Men jeg turde ikke! For hun er egentlig ganske lekker å se på til og med gutter i ungdomsskolen snur seg etter henne og plystrer frekke som de er!

Og det bare skrek gjennom hodet mitt: ylva, DU kommer TIL Å BLI pult NOE grundig! Så kysset han meg i nakken! Jeg ristet på hodet, der det nå ikke var plass til NOE annet enn tanken på den rykkende, pulserende pikken som berørte låret mitt! Og hun var ikke alene i sengen, nei! (Altså, jeg har hatt over et år å tenke på hvordan jeg skal beskrive det, hihihi! Husker jeg at det fór gjennom hodet mitt, men hun var jo på sykehuset! Og hvor mye han ville betale hver gang? Hun skulle bare visst hva som kom til å skje senere! Jeg ristet på hodet igjen selv om jeg lurte veldig på akkurat det! Så strøk han tommelen langsomt over leppene mine.

Og jeg hadde aldri opplevd at noen slikket musa mi! Eggene er ferdige perfekt stekt, naturligvis baconet freser i pannen, og rundstykkene er akkurat ferdige! Hørte jeg over hodet mitt, og dermed tok han og spente opp beltet, slik at BÅDE buksene OG de hvite underbuksene gled nedover de hårete lårene hans! Av den store pikken hans, som bare gled og gled laaaaangsomt, ikke til å stanse, ikke at jeg ville stanse den heller, det var akkurat som om den stramme musa mi bare åpnet seg og sa «velkommen innenfor!» Jeg merket at jeg pustet stadig fortere. Han nærmet seg ansiktet mitt den frekkasen!

Mye styggere, ville jeg. Men det var litt vanskelig, åpningen i de korte underbuksene var litt for liten, så Jeg skal hjelpe deg, jeg, vesla! Og jeg ble fylt godt opp og helt inn, hihihi! Rett foran øynene til mamma! Og frekke onkel var kåt som vanlig! For da onkel kjente at jeg ble sånn tung i armene hans ja, for knærne føltes akkurat som gelé! Skyndte han seg å si for du holder jo et fast grep om situasjonen med den lille hånden og munnen din!

Beste datingside for homofile sogn og fjordane